Смажені в сметані бичачі яйця.

Жареные в сметане бычьи яйца . Фото-рецепт

бичачі яйця (бичачі сім’яники)- 4 шт. сметана- на смак, сіль- за смаком; для гарніру: ріпчаста цибуля; болгарський перець; помідор.

Фото 01

Початок покладено. Ось так виглядають бичачі яйця. (Я їх пробний раз бачила) чесно, обхохоталась…

Фото 02

Почистила. Почали менше. Шкура знімається панчішки, як з щуки. Трохи поцапала їх, пробний раз все ж…

Фото 03

Розрізала навпіл і залила молоком. На ніч у холодильник (чітко дотримуючись інструкції).

Фото 04

обполоснула яйця від молока і проварити у солоній воді хвилин 5 (виявила такий рекомендацію в інеті.) Поки яйця варилися, посмажила цибулю, болгарський перець і помідор.

Фото 05

Потім порізала яйця на тоненькі часточки і трошки обсмажити. Додала до смажених яєць овочі, сметану і залишила гаситися на малюсінькому вогні хвилин 15. Мілан говорив про півгодини. Але в мене яєць було небагато. В на черзі раз я куплю штук 6.

Окремо посмажила кабачок і баклажан кружечками. Майонез створила укропно-часниковий (на молоці, від яєць в майонезі я вже давненько відмовилася). Ось і гарнір згоден. Яйця виклала на овочі зверху, щоб можливо було розібрати, як дане здається.

Тепер про мої враження. Більш за все мені нагадало ліверну ковбасу. Ласу ліверну ковбасу. Мені не вистачило ситності то чи що. Неабияк повітряне страву. В на черзі раз зроблю, як рекомендував Мілан, пожежа в клярі і подам з картоплею (і чого я ніколи з пробного разу не слухаюсь?) А ще бачила, то що в національних ресторанах подають вареники з бичачими яйцями. Ось це, мені виглядає, бомба. Спробую розповім. Окреме спасибі Мілану. Без нього я б ще років 10 сумнівалася.

Комментарии запрещены.