Курячі котлети в духовці.

Куриные котлеты в духовке. Фото-рецепт

куряча грудка (філе)- 1 шт. багет- біля 100г вершкове масло- біля 100г вершки (10 %- ная жирність)- 3 / 4 склянки, сіль- за смаком; рослинна олія для тропічно ;

Фото 01

Куряче філе дрібно порубати. Можливо подрібнити в процесорі в режимі ‘ пульс ‘.

Фото 02

Багет без скоринки залити вершками. Коли хліб розм’якне, додайте його у фарш. Вимішуйте, додаючи вершки, які залишилися вже після замочування булки.

Фото 03

Додати у фарш розм’якшене вершкове масло, приправити сіллю і вимішувати до однорідності. З фаршу сформувати помірні цілі котлети.

Фото 04

У сковороді розігріти олію й обсмажити котлети з 2 боків до утворення скоринки.

Фото 05

Перекласти котлети на деко і запікати до готовності при 200С приблизно 15 хвилин. Котлети готові.